BELYSNING TIL UNDERVISNING, SKOLER M.V.

Er du på udkig efter en leverandør af belysning til undervisning? Det kan bl.a. være til skoler, haller eller andre lokaler relateret til undervisning. Vi har gennem de sidste mere end 20 år udført belysningsprojekter for en lang række skoler, hvor vi bl.a. har leveret belysning til undervisningslokaler, biblioteker, sportshaller og gangarealer.

RIGTIG BELYSNING GAVNER INDLÆRINGEN

Lys er noget, vi ofte ikke tænker meget over, fordi vi er vant til, at det bare er der. Men faktisk har belysning en enorm stor betydning for vores effektivitet, humør og energi, og på den måde påvirker den også direkte vores evne til at lære – og lære fra os. Godt lys har en positiv indflydelse på vores arbejdsmiljø, og hos DBS Lys A/S er vi eksperter på området og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige belysning der, hvor du skal bruge den.

Vi har fået en grønnere profil, og tilbagebetalingstiden for investeringen er kun 10 måneder.

HØJE STANDARDER OG FREMTIDSSIKRING

Med DBS Lys A/S som leverandør af dit næste belysningsprojekt, er du fremtidssikret. Når vi laver belysning til undervisning, overholder vi nemlig alle danske og europæiske standarder og sikrer dermed, at vi altid leverer høj kvalitet. Det betyder bl.a., at vi sørger for, at der som minimum er 500 lux på arbejdsfeltet og 300 lux som generelt lysniveau.