Kunderne siger

Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Søren fra DBS lys. Han yder en ekstra indsats for at løse opgaven og finde den rigtige løsning. Medarbejderne på Scanias værksteder er meget positive og tilfredse med løsningen

Det ser så godt ud! Konsulenten fra DBS lys var knivskarp og vidste, hvad han talte om. Han gav gode råd og vejledning om belysning og havde flere prøver med. Fra start til slut en meget positiv oplevelse

Rigtig god service! De nye LED lyskilder bruger 80 % mindre energi, og vi sparer både penge og den tid, der før gik med at skifte lyskilder. Vi har fået en grønnere profil, og tilbagebetalingstiden for investeringen er kun 10 måneder.

God rådgivning og dokumentation. Konsulenten argumenterede og kom med dokumentation for sit valg af løsning, som også viste sig at være den rette løsning – både lys- og energimæssigt. Vi er fuldt ud tilfredse med resultatet.

Vi er ovenud tilfredse med resultatet. Konsulenten var meget vedholdende og arbejdede hårdt for at finde den helt rigtige løsning. Vi har fået en butik med mere og bedre lys, og vi glæder os over resultatet hver dag.

Belysningen i festsalen er blevet moderne og tidssvarende, hvilket giver os helt nye muligheder. Loftbelysningen kan reguleres alt efter om der skal læses, hygges eller holdes fest. Kombineret med de nye spots, kan vi variere belysningen og benytte vores vægge til flotte udstillinger af billeder og fotografier.