OM DBS LYS A/S – PROFESSIONEL RÅDGIVNING OM BELYSNING

DBS Lys A/S blev stiftet i 1994, og siden har vi været en af de førende rådgivere, forhandlere og installatører af belysningsløsninger i Danmark. Ud over at tilbyde enkelte og standardiserede produkter på webshoppen tilbyder DBS Lys A/S komplette og skræddersyede belysningsløsninger.

EKSPERTER I LYSDESIGN

Hos DBS Lys A/S er vi eksperter i alt, hvad der handler om inden- og udendørs belysning, lysdesign og lysindretning. Vi gør en dyd ud af altid at levere de allerbedste resultater, hvad end det er belysning til en butik, skole, lager eller noget helt fjerde. Vi tilbyder rådgiving om belysning samt installation og montage af lys til både indendørs og udendørs brug og til offentlige og private institutioner.

PROFESSIONEL RÅDGIVNING

Hos DBS Lys A/S vægter vi rådgivning om belysning højt, og derfor rådgiver vi dig igennem hele forløbet. Du får en dokumenteret rapport på den energibesparelse, du får ved at vælge DBS Lys A/S som din leverandør af belysning, og vores konsulenter står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål eller brug for opklaring.

EGEN MONTØR

Vi har egen montør ansat til at stå for montering af vores lysprojekter. På den måde kan vi garantere høj kvalitet gennem hele forløbet, lige fra den indledende rådgivning om belysning til den afsluttende montering. Vores montør har solid erfaring og leverer den bedste service – hver gang.

Ønsker du mere info?

Hvad sker der ved at ønske kontakt?

  • Du bliver kontaktet af den områdeansvarlige belysningsekspert
  • I får sammen afdækket dit behov
  • Du modtager et gratis bud på en inspirerende lysindretning

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part