PROFESSIONEL BELYSNING TIL KONTOR

Trænger I til nyt lys på kontoret? Hos DBS Lys A/S har vi over 20 års erfaring inden for kontorbelysning, og vi står klar til at hjælpe! Vi har gennem årene hjulpet en lang række erhvervskunder og institutioner med at opnå den bedste belysning på deres kontorer i hele Danmark. Vi har bl.a. god erfaring med at levere lys til skoler, universiteter og mange andre forskellige typer virksomheder.

Kontakt os på telefon 43 45 35 44 eller via vores kontaktformular i dag og hør hvor mange penge du kan spare og hvor hurtigt en investering i ny belysning og lyspaner til kontor vil betale sig hjem.

Udskift din kontorbelysning – og spar mange penge

Hvad sker der ved at ønske kontakt?

  • Du bliver kontaktet af den områdeansvarlige belysningsekspert
  • I får sammen afdækket dit behov
  • Du modtager et gratis bud på en inspirerende lysindretning

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

FÅ PROFESSIONEL RÅDGIVNING OM BELYSNING TIL KONTOR

Vi sætter en ære i at give vores kunder en professionel service og rådgivning i forbindelse med nyt lys på kontoret. Vi kommer derfor gerne ud og ser på jeres bygninger og lokaler, så vi kan vurdere, hvilken slags kontorbelysning, der passer bedst til jeres behov. Vi måler og vurderer også på den energibesparelse, I kan opnå ved at skifte til en ny løsning.

Vi har fået en grønnere profil, og tilbagebetalingstiden for investeringen er kun 10 måneder.

BEDRE ARBEJDSMILJØ MED NYT LYS PÅ KONTORET

Godt lys er af stor betydning for et godt arbejdsmiljø, men mange tænker ikke over, at uhensigtsmæssig belysning på et kontor faktisk kan føre til træthed, hovedpine og endda dårlige arbejdsstillinger. Vores erfarne konsulenter er specialister i kontorbelysning og ved, hvad der er vigtigt. Vores belysning til kontor har som minimum 500 lux på arbejdsfeltet og 300 lux som generelt lysniveau, og vi sørger altid for, at vores produkter overholder alle gældende danske og europæiske standarder. Dermed er du altid sikret et produkt af højeste kvalitet.