BUTIKSBELYSNING

Er det tid til at installere nyt lys i butikken? Så få en professionel løsning hos DBS Lys A/S. Med butiksbelysning fra DBS Lys A/S får du en samlet løsning, hvor alt spiller sammen ned til den mindste detalje. Vi har i over 20 år installeret lys i butikker i hele Danmark, og vi har god erfaring med at fremstille specialdesignet lysdesign til butik.

Ring til os i dag på telefon 43 45 35 44 eller udfyld kontaktformularen og få en uforpligtende dialog om nyt lys i din butik.

Få gratis forslag til inspirende lysindretning – og spar mange penge

Hvad sker der ved at ønske kontakt?

  • Du bliver kontaktet af den områdeansvarlige belysningsekspert
  • I får sammen afdækket dit behov
  • Du modtager et gratis bud på en inspirerende lysindretning

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

SKAB BEDRE RESULTATER MED DEN RIGTIGE BUTIKSBELYSNING

Lys er noget, vi ofte ikke lægger mærke til – fordi det bare er der. Men faktisk kan det rigtige lys i butikken gøre underværker for både arbejdsmiljø og salgsresultater. Vores konsulenter er eksperter, når det kommer til butiksbelysning og lysdesign, og de kommer gerne på besøg i din butik, så de kan vurdere, hvilken type lysinstallation, der vil passe bedst til netop dine lokaler. Baseret på dine ønsker og behov vil konsulenten præsentere dig for de forskellige muligheder for at sætte dine varer i det bedste lys.

20 ÅR MED HØJ KVALITET OG GOD SERVICE

Vi ønsker at være den foretrukne leverandør af butiksbelysning i Danmark, og vi har derfor stort fokus på at give vores kunder den bedste oplevelse. Vi anvender kun de bedste leverandører på markedet, hvilket sikrer dig et nyt lys i din butik i en høj kvalitet. Har du specielle ønsker til et lysdesign i din butik, er du velkommen til at kontakte os – så sammensætter vi den bedste løsning til dig.

Det ser så godt ud! Konsulenten fra DBS lys var knivskarp og vidste, hvad han talte om. Han gav gode råd og vejledning om belysning og havde flere prøver med. Fra start til slut en meget positiv oplevelse

FÅ NYT LYS I DIN BUTIK

Kontakt os på telefon 43 45 35 44, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne inden for butiksbelysning. Fortæl os om dine ønsker og behov for det nye lysdesign til din butik, og lad os i fællesskab finde den bedste løsning. Vi skaber det lys i butikken, du drømmer om.