PROFESSIONEL LYSINDRETNING

DBS Lys A/S er din leverandør af professionel lysindretning i hele Danmark. Vi kan hjælpe med alt lige fra standard belysning til specielle lysprojekter. Vi har gennem mere end 20 år leveret belysningsløsninger til en række større lysprojekter, herunder bl.a. belysning til universiteter, sportshaller, skoler, værksteder, kontorer, butikker mv. Vi tilbyder installering af professionel lysindretning i hele Danmark.

Er du interesseret i at få flere informationer og høre hvordan du kan opnå energibesparelse via belysning? Så ring gerne til os i dag på telefon 43 45 35 44 eller send en besked via kontaktformularen.

Få gratis forslag til inspirerende lysindretning

Hvad sker der ved at ønske kontakt?

  • Du bliver kontaktet af den områdeansvarlige belysningsekspert
  • I får sammen afdækket dit behov
  • Du modtager et gratis bud på en inspirerende lysindretning

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

MERE END 20 ÅRS ERFARING

På baggrund af vores mere end 20 års erfaring løser vi alle opgaver indenfor belysning på både effektiv og professionel vis. Vi har samlet en række af branchens allerdygtigste folk, og de udfører alle håndværk i høj kvalitet, rådgivning i særklasse og effektiv problemløsning. Vi har stort fokus på at have en god dialog med hver enkelt kunde, da vi mener, at det skaber de bedste resultater. Vi kommer gerne på besøg, hvor vi kan tage en uforpligtende samtale med dig omkring din lysindretning og fortælle dig mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for professionel belysning og lysprojekter.

VI LEVERER PROFESSIONEL LYSINDRETNING

Har du brug for professionel lysindretning til din virksomhed? Så er du kommet til det rigtige sted. Med vores mere end 20 års erfaring har vi helt styr på, hvad der rører sig indenfor lysdesign, og på alle de gældende standarder inden for indendørsbelysing. På den måde kan vi sikre dig, at du får en flot og korrekt udført lysinstallation på din arbejdsplads. Når vi har udført en opgave, dokumenterer vi altid, at vores belysninger opfylder de gældende krav – du er med andre ord garanteret kvalitet, god service og professionel håndtering af dit projekt.

Vi har fået en grønnere profil, og tilbagebetalingstiden for investeringen er kun 10 måneder.

UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ PROFESSIONEL BELYSNING

Er du interesseret i at få flere informationer om, hvad vi kan tilbyde dig i forbindelse med professionel lysindretning og lysdesign? Så tag endelig kontakt til vores kundeservice på telefon +45 43 45 35 44. Her kan vi fortælle dig meget mere om vores tilbud. Vores konsulenter kommer også gerne på et uforpligtende besøg hos dig, hvor I sammen kan afdække, hvad der vil være den helt rigtige løsning for dig og hvordan du kan opnå energibesparelse via belysning.